TEAMBUILDING PLUS

Met ons handige keuzemenu stel je zelf je programma samen!

Bij teambuilding PLUS  gaan jullie maar liefst 6(!) interactieve en leuke teambuilding-activiteiten doen! Je kiest deze zes onderdelen zelf, uit ons totale aanbod wat je verderop deze pagina vind. Het gehele programma duurt ongeveer 2.5 uur, waarbij onze instructeur alle opdrachten samenbrengt in een dynamisch en aaneenknopend programma. 

Tijdens deze opdrachten gaat onze instructeur met de deelnemers in gesprek om de beoogde doelstellingen naar boven te halen. Dat kan samenwerking zijn, maar ook ketenvorming, vertrouwen en afspraken maken zijn onderwerpen die onderdeel kunnen zijn van deze teambuilding. 

Stel jouw programma samen met de volgende mogelijkheden:

WANDELENDE A

Dit spel is de absolute aanrader bij elk teambuilding-programma: Met enkel hout en touw, moeten beide teams een A-constructie maken. Vervolgens gaat er een persoon in deze A staan en houden overige teamleden deze A overeind door middel van touwen. Samen leggen jullie dan met deze constructie een parcours af. Is jullie constructie stevig genoeg, en houden alle medespelers hun touw goed op spanning? Dan bereiken jullie samen de finish!

PAMPERPAAL

Hoewel het de naam niet doet vermoeden, is deze activiteit een van de meest spannende in het keuzemenu!  Bij deze activiteit zal een van de teamleden een hoge paal moeten beklimmen, echter staat deze paal allesbehalve vast. Hoe stabiel en recht deze paal staat tijdens het klimmen hangt namelijk volledig af van de overige teamleden; met touwen aan alle zijden houden zij namelijk de paal zo recht mogelijk. Tenminste... Dat is de bedoeling!

FLOATING STICK

Krachtig door zijn eenvoud, en zowel binnen als buiten te spelen. Dit spel is onmisbaar tijdens teamdagen, personeelsuitjes of als activiteit tijdens of na een vergadering. Met dit spel kom je erachter waar je als team of groep staat en worden onderlinge verhoudingen op simplistische wijze zichtbaar. Je speelt dit spel samen, tegenover elkaar, met als doel de floating stick samen naar de grond te krijgen. Wedden dat de stick omhoog gaat? De waarnemingen tijdens dit spel zijn tijdens de evaluatie te linken aan de rollen en/of posities van de deelnemers in het dagelijkse (werk)leven. Teambuilding ten top dus.

IN DE GOOT UIT DE GOOT

Behendigheidsspel waarbij samenwerken communicatie en ketenvorming centraal staat. Kiest de groep een leider of is het ieder voor zich? Dat gaan jullie snel genoeg meemaken wanneer het spel begint! Wanneer het balletje namelijk gaat rollen mag het niet uit de goot, en alleen maar naar beneden. Alle deelnemers hebben een stukje goot en zullen afhankelijk van de snelheid van het balletje om de beurt een stukje moeten leggen om het parcours te volbrengen. Zijn jullie het eerste team wat het parcours af gaat leggen zonder dat het balletje ontsnapt of neemt toch de stress en waanzin de overhand?

(KRUIS)BOOGSCHIETEN

voor groepen tot 15 personen. Je leert niet alleen omgaan en schieten met de bekende handboog, maar schiet ook met een kruisboog, en een luchtbuks vanuit verschillende posities. Veiligheid staat natuurlijk voorop, maar bij deze activiteit draait het voornamelijk om behendigheid, precisie en.... plezier natuurlijk. 

BRANCARD RACE

Fun activiteit in estafettevorm. De route die de 'gewonden' op de brancard af moeten leggen is een fikse uitdaging, deze gaat namelijk dwars door heide, bossen, sloten en struiken! Doordat deze activiteit in wedstrijdvorm is en de 'gewonde' persoon het hele parcours op de brancard moet blijven liggen, levert dit altijd hilarische taferelen op.

BALANCE BOARD

Alle deelnemers krijgen een touw dat vastzit aan het Balance Board, en creëren zo een zwevend speelveld. In dit speelveld zit een gat, en ligt er een bal langs. Door de juiste samenwerking en onderlinge coördinatie laten jullie dit Balance Board een parcours afleggen, zonder dat de bal door het gat valt. Wanneer er een of meerdere personen het speelveld uit balans brengen, zal de bal door het gat vallen en begint het parcours opnieuw. Gedurende de pogingen die jullie ondernemen gaan we zien of er een leider opstaat of dat jullie misschien als team al helemaal op een lijn liggen.

TOUWBRUG BOUWEN

Niet alleen ingewikkelder dan het lijkt, maar ook bij deze activiteit draait het echt om teambuilding. Natuurlijk moeten jullie in teamverband samen de brug werkend maken, anders wordt het... zwemmen!

TEAMBUILDING PLUS:

Minimaal 10 personen, kleinere groepen op aanvraag.

Kies zes (!) opdrachten en stel je eigen programma samen.

37.50 per persoon ( excl btw )

Activiteiten los boeken kan, op aanvraag.

Liever een korter programma met 3 activiteiten? Ga dan voor Teambuilding light.

Dat ziet er goed uit toch? Vul hier je gegevens in voor een vrijblijvende aanvraag!

Onderstaand formulier is geen reserveringsformulier, je zit dus nergens aan vast. In dit formulier kun je ook aangeven of je de activiteit wil uitbreiden met één van onze culinaire opties. Kijk op deze pagina als je meer wil weten over dit aanbod.

Na het verzenden van dit formulier nemen wij z.s.m. contact op met de mogelijkheden en de prijzen.