MAAK JE ZAKELIJKE BIJEENKOMST OF VERGADERING COMPLEET MET ONZE TEAMBUILDING SPELLEN!

- KORTE EN LEUKE SPELLEN WAARBIJ SAMENWERKEN CENTRAAL STAAT -

- Keuze uit 6 verschillende spellen

- Kies zelf of je 1, 3 of 6 spellen speelt

- Leuk als break-out activiteit of als afsluiting van jullie bijeenkomst

MAAK ZELF JE KEUZE UIT ALLE SPELLEN:

- KIES UIT DE VOLGENDE SPELLEN DIE BIJ JULLIE GROEP PASSEN -

WANDELENDE A

Dit spel is de absolute aanrader bij elk teambuilding-programma: Met enkel hout en touw, moeten beide teams een A-constructie maken. Vervolgens gaat er een persoon in deze A staan en houden overige teamleden deze A overeind door middel van touwen. Samen leggen jullie dan met deze constructie een parcours af. Is jullie constructie stevig genoeg, en houden alle medespelers hun touw goed op spanning? Dan bereiken jullie samen de finish!

PAMPER PAAL

Hoewel het de naam niet doet vermoeden, is deze activiteit een van de meest spannende in het keuzemenu!  Bij deze activiteit zal een van de teamleden een hoge paal moeten beklimmen, echter staat deze paal allesbehalve vast. Hoe stabiel en recht deze paal staat tijdens het klimmen hangt namelijk volledig af van de overige teamleden; met touwen aan alle zijden houden zij namelijk de paal zo recht mogelijk. Tenminste... Dat is de bedoeling!

FLOATING STICK

Krachtig door zijn eenvoud, en zowel binnen als buiten te spelen. Dit spel is onmisbaar tijdens teamdagen, personeelsuitjes of als activiteit tijdens of na een vergadering. Met dit spel kom je erachter waar je als team of groep staat en worden onderlinge verhoudingen op simplistische wijze zichtbaar. Je speelt dit spel samen, tegenover elkaar, met als doel de floating stick samen naar de grond te krijgen. Wedden dat de stick omhoog gaat? De waarnemingen tijdens dit spel zijn tijdens de evaluatie te linken aan de rollen en/of posities van de deelnemers in het dagelijkse (werk)leven. Teambuilding ten top dus.

IN DE GOOT UIT DE GOOT

Behendigheidsspel waarbij samenwerken communicatie en ketenvorming centraal staat. Kiest de groep een leider of is het ieder voor zich? Dat gaan jullie snel genoeg meemaken wanneer het spel begint! Wanneer het balletje namelijk gaat rollen mag het niet uit de goot, en alleen maar naar beneden. Alle deelnemers hebben een stukje goot en zullen afhankelijk van de snelheid van het balletje om de beurt een stukje moeten leggen om het parcours te volbrengen. Zijn jullie het eerste team wat het parcours af gaat leggen zonder dat het balletje ontsnapt of neemt toch de stress en waanzin de overhand?

BALANCE BOARD

Alle deelnemers krijgen een touw dat vastzit aan het Balance Board, en creëren zo een zwevend speelveld. In dit speelveld zit een gat, en ligt er een bal langs. Door de juiste samenwerking en onderlinge coördinatie laten jullie dit Balance Board een parcours afleggen, zonder dat de bal door het gat valt. Wanneer er een of meerdere personen het speelveld uit balans brengen, zal de bal door het gat vallen en begint het parcours opnieuw. Gedurende de pogingen die jullie ondernemen gaan we zien of er een leider opstaat of dat jullie misschien als team al helemaal op een lijn liggen.

BOOGSCHIETEN

voor groepen tot 15 personen. Je leert niet alleen omgaan en schieten met de bekende handboog, maar schiet ook met een kruisboog, en een luchtbuks vanuit verschillende posities. Veiligheid staat natuurlijk voorop, maar bij deze activiteit draait het voornamelijk om behendigheid, precisie en.... plezier natuurlijk. 

OPTIE 1

EEN SPEL

+/- 20 MINUTEN

- Onder begeleiding van instructeur

- Kies uit wel 6 spellen

- Leuk als break-out activiteit of

- Als afsluiting van jullie dag

- Vanaf 6 personen

OPTIE 2

DRIE SPELLEN

+/- 60 MINUTEN

- Onder begeleiding van instructeur

- Kies uit wel 6 spellen

- Leuk als break-out activiteit of

- Als afsluiting van jullie dag

- Vanaf 6 personen

OPTIE 3

ZES SPELLEN

+/- 120 MINUTEN

- Onder begeleiding van instructeur

- Kies uit wel 6 spellen

- Leuk als break-out activiteit of

- Als afsluiting van jullie dag

- Vanaf 6 personen

BENIEUWD NAAR NOG MEER MOGELIJKHEDEN VOOR JULLIE PERFECTE UITJE? BLADER DAN EENS DOOR ONS VOLLEDIGE KEUZE MENU