HIGHLANDGAMES

Perfect voor groepen tot 25 personen - activiteit met hoog fungehalte!

Op zoek naar een unieke activiteit in competitievorm maar waarbij vooral gelachen kan worden? Dan zijn de Highlandgames echt iets voor jullie! Deze activiteit is geschikt voor jong, oud, sportief en niet sportief: Bij de opdrachten staat plezier voorop en zorgen de instructeurs (natuurlijk in Kilt) er voor dat er altijd wel iets mis gaat! 

De Highlandgames zijn oorspronkelijk  een 19e-eeuwse voortzetting van traditionele clanspelen uit de hooglanden van Schotland. Het is dan ook een teamactiviteit in competitievorm: We verdelen jullie groep in 'clans'  met een eigen naam en teamsong ( opdracht! ) en gaan tegen de andere clan(s) strijden door een aantal originele Schotse uitdagingen en hilarische opdrachten! Denk aan: Hooibaal werpen, boomstam zagen, bijl gooien, handboogschieten, hamerslingeren en.... de Tortilla Challenge!

Duur:  1.5 tot 2 uur

Minimaal 10 personen

Ook in de wintermaanden te boeken

Eventueel uit te breiden met consumpties tijdens de activiteit

Prijs : €27,50 p.p. excl. btw

Vul hier je gegevens in voor een vrijblijvende aanvraag:

Onderstaand formulier is geen reserveringsformulier, je zit dus nergens aan vast. In dit formulier kun je ook aangeven of je de activiteit wil uitbreiden met één van onze culinaire opties. Kijk op deze pagina als je meer wil weten over dit aanbod.

Na het verzenden van dit formulier nemen wij z.s.m. contact op met de mogelijkheden en de prijzen.