DAKOTA DOWN

UNIEKE TEAMBUILDING ACTIVITEIT - SPEEL VERSCHILLENDE MISSIES IN TEAMVERBAND!

Wat een gezellig uitje had moeten worden is geëindigd in een regelrecht drama: Jullie vliegtuig is neergestort in de bossen van ons park! Gelukkig is onze sergeant ter plaatse en verdeeld jullie gezelschap in verschillende groepjes. Elke groep krijgt een eigen missie, welke moet slagen zodat de andere groepen ook verder kunnen in dit spel. Samenwerken en ketenvorming staat dan ook centraal bij deze unieke activiteit.

DE AFZONDERLIJKE OPDRACHTEN SLUITEN OP ELKAAR AAN, ZODAT ALLE TEAMS WERKEN AAN EEN GESLAAGDE MISSIE!

Het te behalen doel van deze activiteit is een veilig basiskamp in de bossen, met kampvuur, een nachtonderkomen en voedsel en water. Maar voor jullie zover zijn, moet er dus heel wat gebeuren! In overleg kan er gekozen worden voor verschillende missies, welke allemaal op elkaar aansluiten, denk hierbij aan:

Mijnenveld ruimen

Gewonde(n) veilig stellen

Noodbivak bouwen

Zelf vuur maken

Touwbrug bouwen

Voedsel veilig stellen

Patrouille lopen met kompas

Boog- en of buks schieten

Water zuiveren

IS ER EEN MISSIE NIET GELUKT, DAN KAN DE ANDERE NIET VERDER! 

In overleg kiezen we, afhankelijk van de groepsgrootte en het tijdspad, samen met jullie de te spelen missies. Meestal zijn dat er vier. Na het behalen van deze missies is dan ook het doel bereikt: Een veilig basiskamp voor de hele groep. Die prestatie vieren we dan ook met iets lekkers!

Duur:  1.5 tot 2 uur

Ook in de wintermaanden te boeken

Eventueel uit te breiden met consumpties tijdens de activiteit

Prijs : €27,50 p.p. excl. btw

Vul hier je gegevens in voor een vrijblijvende aanvraag:

Onderstaand formulier is geen reserveringsformulier, je zit dus nergens aan vast. In dit formulier kun je ook aangeven of je de activiteit wil uitbreiden met één van onze culinaire opties. Kijk op deze pagina als je meer wil weten over dit aanbod.

Na het verzenden van dit formulier nemen wij z.s.m. contact op met de mogelijkheden en de prijzen.