WIJNPROEVERIJ

Geweldige binnen activiteit voor groepen van 8 tot 30 personen.

Perfect voor wie meer wil weten over wijn, maar dan wel op een relaxte manier. Je leert hoe je wijn op een professionele en toch toegankelijke manier analyseert. Van het bestuderen van de kleur tot het herkennen van de aroma's en het onderscheiden van de smaken.  Daarnaast leer je ook meer over hoe wijn wordt gemaakt en wat de verschillende manieren van wijn maken voor een invloed hebben op de wijn die er voor je staat. Ben jij op zoek naar een toffe en leerzame ervaring om je wijnkennis te vergroten, dan is onze wijnproeverij precies wat je zoekt!

 

Het draait niet alleen om het analyseren van de wijn, maar ook om gezelligheid. Daarom worden onze proeverijen gehouden in een relaxte en informele setting. 

Duur:  1.5 tot 2 uur

Eventueel uit te breiden met extra consumpties tijdens de activiteit

Prijs : €32,50 p.p. excl. btw

WEL DE BASISKENNIS, MAAR MINDER DIEPGANG? KIES DAN VOOR DE WIJNPROEVERIJ LIGHT! 

- Gezelligheid staat voorop

- Maak kennis met de bekendste druivenrassen

- Leer de basistechnieken van wijnproeven 

De Wijnproeverij light: Gezelligheid staat voorop, geen stijf gedoe, gewoon lekker ontspannen en genieten van heerlijke wijnen. Éen van de dingen die we doen, is het verkennen van verschillende druivenrassen. We laten je kennismaken met bekende druiven zoals Chardonnay, Cabernet Sauvignon en Pinot Noir, wie weet ontdek je wel een nieuwe favoriet! De -light- proeverij duurt maximaal 1.5 uur, en is daarom perfect als korte activiteit tijdens een vriendendag of als afsluiter van een zakelijke teamdag.

 

Duur:  +/- 1.5 uur

Eventueel uit te breiden met extra consumpties tijdens de activiteit

Prijs : €22,50 p.p. excl. btw

Vul hier je gegevens in voor een vrijblijvende aanvraag:

Onderstaand formulier is geen reserveringsformulier, je zit dus nergens aan vast. In dit formulier kun je ook aangeven of je de activiteit wil uitbreiden met één van onze culinaire opties. Kijk op deze pagina als je meer wil weten over dit aanbod.

Na het verzenden van dit formulier nemen wij z.s.m. contact op met de mogelijkheden.