Een dagje weg met het gezin is een dagje vol plezier. Het vinden van het leukste uitje is soms wel even een uitdaging, daarom hebben wij onze uitjes allemaal voor je verzameld op deze pagina! Door onze activiteiten te combineren met een bezoek aan het Boshuys geniet je van een compleet dagje uit!

VOOR HET HELE GEZIN:

KABOUTERPAD

Haal het kabouterboekje op bij de kassa en trek met de kids de bossen in! Samen zoeken jullie alle kabouters op het pad, met bij elke kabouter een leuk opdracht of spel. Duur ongeveer 1 tot 1.5 uur.

BOLDERKAR-PICKNICK

Met het hele gezin de bossen in word een feestje met deze heerlijk gevulde bolderkar! Naast de lekkerste Boshuys producten krijgen jullie ook verschillende activiteiten mee voor een  geslaagde picknick.

MUSEUM  SPEURTOCHT

Ontdek Bevrijdende Vleugels spelenderwijs met deze speurtocht dwars door het museum! Soldaat Jumpy neemt de kinderen mee door middel van opdrachten en vragen, leuk voor kinderen vanaf 6 jaar!

COMBINEER JE UITJE MET EEN BEZOEK AAN HET BOSHUYS:

COMPLEET DAGJE UIT

  • Bezoek Bevrijdende Vleugels
  • Kabouterpad
  • Lunchgerecht bij het Boshuys
  • Bengelmenu, ranja EN ijsje voor de kinderen
  • 13,50 per kind / 16,50 per volwassene

MUSEUM + BOLDERKAR + LUNCH

  • Bezoek Bevrijdende Vleugels 
  • Boswandeling met Bolderkar 
  • Een lekkere lunch voor onderweg
  • Spelletjes voor de kids
  • 18,- per persoon

SPECIAAL VOOR DE KIDS:

VAKANTIEDAGEN

GEEEEF ACHT! Ben jij een echte held die van actie houdt en graag de bossen in gaat? Dan zijn de vakantiedagen van Bevrijdende Vleugels iets voor jou! Onder begeleiding van militairen ga je een echte soldaten training volgen. Alleen te reserveren tijdens de meivakantie op 6 en 7 mei. Per dag kunnen er  20 soldaten in opleiding meedoen dus schrijf je snel in om verzekerd te zijn van een plekje!

KINDERMIDDAGEN

Bij Bevrijdende Vleugels worden heel veel super gave kinderfeestjes georganiseerd. Omdat dit zo'n groot succes is hebben ze daarom besloten deze feestjes ook op inschrijving te organiseren, De Soldatenmiddagen! Onder begeleiding van een echte soldaat leren de kinderen iedere keer weer wat nieuws over de Tweede Wereldoorlog, het leven van een militair en echte survivalskills.

KINDERFEESTJES

Alle kids opstellen en dit bijzondere feestje kan beginnen! onder leiding van een echte soldaat beleven de kids een bijzondere middag die ze niet snel vergeten. Wanneer alle kids veranderd zijn in echte soldaten, doorlopen ze onder begeleiding een bijzonder en avontuurlijk programma. Dit feestje is inclusief een echte soldatenmaaltijd. Boek nu snel dit feestje en bezorg jouw kind een onvergetelijke dag.