Helaas is de Army Tour momenteel niet te reserveren.

Vanaf 10 personen

Duur: ca 3uur

€ 25,- per persoon!

Na een bezoek aan Bevrijdende Vleugels met rondleider stappen we in historische legervoertuigen en rijden we met het hele gezelschap naar enkele unieke nabijgelegen WO2 hotspots: Na een bezoek aan het monument van Joe Mann, rijden we door naar de plek waar Luitenant Robert Cole in het heetst van de strijd om het leven is gekomen. Bij elke plek vertellen onze gidsen de bijzondere verhalen van deze WO2 Strijders, en beleef je wat er zich op deze plekken heeft afgespeeld, erg bijzonder! We sluiten de tour af in de nabij gelegen Sonniuswijk. De plek waar tijdens het begin van Market Garden alle gliders zijn geland. Op deze bijzondere plek, bomvol historie vertellen we hoe de indrukwekkende operatie Market Garden zich daar heeft afgespeeld. Alleen al de rit in een van onze historische legervoertuigen maakt van deze activiteit een waar spektakel! In totaal duurt de Army Tour maar liefst 3 uur. 

Bij gezelschappen groter dan 20 personen splitsen wij de deelnemers op, om iedereen dezelfde unieke ervaring van de tour te kunnen bieden.

BEVRIJDENDE VLEUGELS

Een bezoek aan Bevrijdende Vleugels maakt de Army Tour helemaal compleet: Bevrijdende Vleugels heeft een bijzondere collectie inclusief tanks, vliegtuigen, diorama's, foto's en wapentuig dat daadwerkelijk is gebruikt tijdens Operatie Market Garden.

 

DE PAULUSHOEF

Deze WO2 hotspot maakt de tour wel heel bijzonder, en is alleen te bezichtigen bij een Army Tour! De honderden gliders en duizenden paratroopers zijn tijdens operatie Market Garden hier 'in de achtertuin' geland, met talloze bijzondere verhalen en gebeurtenissen als gevolg. Tijdens de bevrijding, maar ook in de jaren daarna is de Tweede Wereldoorlog de rode draad van de hier wonende familie geweest. Naast het bezoeken van de landingsterreinen is er ook een klein museumpje te bezoeken wat door de jaren heen is ontstaan.

 

LET OP: OMDAT WE RIJDEN MET ECHTE WO2 VOERTUIGEN IS HET VAN BELANG DAT ALLE DEELNEMERS ZELFSTANDIG IN EN UIT ONZE VOERTUIGEN KUNNEN STAPPEN.

Vul hier je gegevens in voor een vrijblijvende aanvraag:

Onderstaand formulier is geen reserveringsformulier, je zit dus nergens aan vast. In dit formulier kun je ook aangeven of je de activiteit wil uitbreiden met één van onze culinaire opties. Kijk op deze pagina als je meer wil weten over dit aanbod.

Na het verzenden van dit formulier nemen wij z.s.m. contact op met de mogelijkheden en de prijzen.

BOEK HIER EENVOUDIG JE ARMY TOUR: